Onze waarzegster weet waar Chinese raket zal vallen

Aangezien onze waarzegster een behoorlijk goede kristallen bol bezit – ze wist ons eerder al te vertellen dat de relatie van Elke Clijsters met haar kale mannetjesputter geen lang leven beschoren was – zijn we haar deze ochtend opnieuw gaan opzoeken.

Deze keer vroegen we haar waar de Chinese raket zal neervallen. De Chinezen hebben immers eerder onbezonnen een raket de lucht ingeschoten en nu zal die raket op de aarde neervallen. Dat is overigens geen precedent. Een eerdere en gelijkaardige Chinese raket stortte immers neer op een kaasmakerij in Ivoorkust. We wisten niet dat ze daar ook kaas maken, maar je zal het maar meemaken.

Onze waarzegster: “Dus deze keer wil je weten waar die verdoemde Chinese raket zal neerstorten.” Het moet gezegd: onze waarzegster is geen fan van de Chinezen. Ze vertelde me ooit dat ze in haar bol zag dat een virus ontsnapt was uit een Chinees laboratorium, en sindsdien weigert ze bij de Chinees te bestellen. Chinees eten is dat.

“Wat ik zeker weet, is dat de raket niet op onze kop zal vallen.” Ze bedoelt de inwoners van Vlaanderen. Dat is op zich al een hele geruststelling. De waarzegster tuurt nog eens in haar bol. “Dat is vreemd”, zegt ze. “Ik voel vibraties en golven op een ander moment dan wat de media zeggen.” Volgens de waarzegster zal de raket dus op een ander ogenblik neervallen. “Later”, fluistert ze…

“Zullen er slachtoffers zijn?” wil ik weten. Volgens experts is er immers een kleine kans dat de raket op land zal neertuimelen en dat zou zo maar eens op een kaasmakerij kunnen zijn. “Ik heb je al eens uitgelegd dat ik geen beelden zie in mijn bol”, legt onze waarzegster geduldig uit. Dat is waar. Bij onze vorige consultatie zei ze dat ze energie voelt. Daarom kon ze ook voorspellen dat die relatie van Elke en haar mannetjesputter snel voorbij zou zijn. “Ik voel geen vibraties van menselijk leed.”

Ik vroeg haar of we dat mogen vertalen door een voorspelling dat de raket geen menselijke slachtoffers zal maken. “Dat mag je zeker doen, maar zo heb ik het niet voorspeld. Ik voel gewoon geen negatieve energie bij die gebeurtenis.” Hopelijk krijgt onze waarzegster opnieuw gelijk en tuimelt de raket ergens in de oceaan. De gebeurtenis heeft de afkeer van onze waarzegster voor de Chinezen alvast niet verminderd. En daar zijn ze al een nieuwe raketlancering aan het voorbereiden. 


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More