Onze studenten weten toch echt wel (te) weinig

Hier wordt al eens gekeken naar de Campus Cup op Eén (VRT). Niet dat we fan zijn van het programma, maar het alternatief is een aflevering van de Pfaffs op VTM uit 1963. Dan is de keuze toch vrij snel gemaakt.

We zijn ook geen fan van Otto-Jan, maar onze ergernis is niet groot genoeg om opnieuw een ouderwetse dvd van Seinfeld in de speler te duwen. 

Tijdens de laatste afleveringen viel op hoe weinig onze studenten wel weten. Campus Cup is toch een programma waarin aangetoond moet worden over een zekere parate kennis te beschikken en ik weet dat niet iedereen de encyclopedie van buiten geleerd heeft, maar er zijn toch een aantal zaken die evident zouden moeten zijn zoals bijvoorbeeld de locatie van de Ijzertoren.

Volgens onze studenten bevindt die IJzertoren zich in Ieper en niet in Diksmuide. Het is niet het enige gat in de kennis van onze jonge vrienden en vriendinnen. Vroeger was het niet beter, maar het niveau van de parate kennis lag toch iets hoger.   

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More