Ontvoerd naaktmodel: “Ze noemen mij een aandachtshoer” (fotospecial)

De Britse, rondborstige blondine werd onlangs ontvoerd en bijna verkocht als seksslaaf, maar niemand gelooft haar. En dat is ze een beetje beu.

Straf verhaal dat afgelopen zomer in de Britse pers verscheen. De twintigjarige Chloe Ayling, een glamourmodel, werd uitgenodigd in Milaan voor een fotoshoot. Toen ze toekwam op het adres, bleek er echter geen fotograaf met een camera op haar te wachten. Wel een groepje Roemenen met pistolen en handboeien.

Die wilden haar aanvankelijk als seksslaaf verkopen. Maar toen duidelijk werd dat Chloe al mama is, zagen ze af van die plannen en zochten ze een andere manier om van Ayling af te geraken. Na zes dagen vastgehouden te worden, wist het model te ontsnappen.

De politie ging aan het werk. Een verdachte werd zelfs een tijdje vastgehouden. Maar toch is er bijna niemand die haar straf verhaal gelooft.

“Ze noemen mij een aandachtshoer”, foetert Chloe. “Ze denken dat ik het verhaal verzonnen heb om in de schijnwerpers te staan. Niks is minder waar. Ik heb dagen en dagen geweend, ik heb de schrik van mijn leven gekend. Ik werd ontvoerd, gedrogeerd, gemanipuleerd. En nu proberen ze me af te schilderen als een leugenaar en een aandachtshoer?”

Chloe heeft haar verhaal inmiddels neergepend. Tot in het kleinste detail. Ze heeft zelfs een uitgever voor haar boek gevonden. Dat zal Six Days heten en in het voorjaar van 2018 in de rekken liggen.

Om u een idee te geven van wie Chloe Ayling is, hebben we nog wat foto’s van haar bijgevoegd.

1

Image 1 of 11

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More