Ontslagen naakte voetbalster gaat op versiertoer

Ze hoopt een nieuw contract te versieren

Het zat even niet mee voor Madelene Wright. De wulpse en beenharde verdedigster van Charlton Athletic zag haar contract ontbonden worden nadat ze slurpend aan een fles champagne en inhalerend aan een ballon lachgas achter het stuur van haar Range Rover betrapt werd. 

In tegenstelling tot de Wayne Rooney’s en Paul Gascoigne’s in Premier League-land kwam ze hier niet mee weg en moest ze noodgedwongen een carrièreswitch maken. Geen nood, want met een account op OnlyFans met exclusieve en naakte content liepen de Engelse Ponden ook vlotjes binnen.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nadat ze genoeg gesnuffeld heeft aan lachgas, wordt het terug tijd om te snuffelen aan wat een voetballer het liefst heeft: vers gemaaid gras. Op haar Instagram-stories laat ze weten open te staan voor een comeback: “Ik begin terug te trainen en ben opgewonden om mijn voetbalschoenen weer aan te trekken.”

Over opwinding gesproken… hier wat foto’s.

1

Image 1 of 18

Credits: Instagram 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More