‘Ons Milou’ (Temptation Island) gooit haar bovenstukje aan de kant (foto’s)

26.368

Dat ze onlangs aan haar billen liet sleutelen, dat wisten we al. Nu laat ze ook zien dat die weelderige boezem van haar al de perfectie zelve is.

De enige die het laatste seizoen van de ‘gewone’ Temptation Island voor wat spanning zorgde, was ‘ons Milou’. Ze had het daar verdorie zo moeilijk op dat Thaise eiland, nog moeilijker dan Jietse. De vraag was wanneer ze van hupsakee zou gaan met de verleider, doch het antwoord was uiteindelijk: niet.

Toch ging ze een tijdlang uit elkaar met Heikki, omdat ze het ‘allemaal niet meer zo goed wist’. Verleider Jietse wist het wel: “Ze was echt verliefd op mij”, zo klonk het.

Of dat nu zo is of niet weten we eigenlijk niet echt, maar wel dat alles weer koek en tikkenei is tussen haar en Heikki.

Jietse was tijdens ‘Temptation Island’ echter niet de enige verleider die eens graag in Milou van Agmtaels broekje wilde duikelen. Geen wonder ook, want het is bijlange geen lelijke brommer. Desondanks was ze zelf niet zo gelukkig met haar derrière en liet ze een zogenaamde ‘Colombian Lifting’ uitvoeren. Iets met vacuümtherapie, waar messen noch implantaten aan te pas komen.

En nu we toch over ‘ons Milou’ bezig zijn: wel, zij stond onlangs voor de lens van fotograaf Steven Wolles, en daarbij was ze niet te beroerd haar bovenstukje aan de kant te smijten. Dat leverde uiteraard prachtige beelden op, kijk maar.

1

Picture 1 of 20

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur