Onderzoek wijst uit: borsten vasthouden vermindert stress (foto’s)

Voor ons is het eigenlijk geen nieuws, maar nu is het ook wetenschappelijk bewezen: een balkon ter hand nemen reduceert drastisch de stress.

Wat misschien wel nieuws is, is dat de vermindering van stress niet enkel voor ons geldt. Ook de eigenares van die weapons of mass distraction is er serieus bij gebaat. 

In eerder onderzoek werd al duidelijk dat gewoon kijken naar vrouwelijke rondingen al stressverlagend werkt. Zoveel zelfs dat mannen die er regelmatig naar kijken tot wel vijf jaar langer leven.

Maar nu werd dus vastgesteld dat het vasthouden ervan nog veel efficiënter is. Naar verluidt vermindert het de stress bij de vrouw zelfs tot zestig procent. Met hoeveel procent het jouw stress verlaagt werd niet onderzocht, maar maakt dat eigenlijk uit? Elke reden is goed.

Dus zeg vanaf nu niet meer: “schatje, mag ik er nog eens aan zitten?” Maar maak haar gewoon duidelijk dat het voor haar eigen goed is. Dat de wetenschap het gezegd heeft.

Omdat ook wij graag de stress van de werkweek uit de wereld helpen, vind je hieronder nog wat foto’s die daarbij helpen.  

1

Image 1 of 17

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More