Onderzoek toont aan: dit is het ideale aantal bedpartners

Kunt u de tel niet meer bijhouden? Of weet u nog exact hoeveel bedpartners u heeft versleten? Illicit Encouters, een datingsite voor getrouwde vrouwen en mannen, informeerde bij  hun leden wat volgens hen het ideale aantal bedpartners is vooraleer te trouwen.

Volgens de Britse bezoekers van de site ligt het ideale aantal rond de twaalf bedpartners. Ongeveer 40 procent van de ondervraagde mannen en 49 procent van de vrouwen vond dan ook dat het ideale aantal tussen tien en veertien partners ligt. Volgens de schuinsmarcheerders heeft u bij minder dan tien sekspartners waarschijnlijk een gebrek aan seksuele ervaring. Heeft u meer dan negentien bedpartners achter de rug, dan kan dat er op wijzen dat u ofwel egoïstisch, ofwel moeilijk te plezieren bent.

Op de vraag of men de seksuele geschiedenis van hun partner zou willen kennen, antwoordde 53 procent van de mannen ‘ja’ in tegenstelling tot slechts 45 procent van de vrouwen.

Maar eigenlijk: zolang u tevreden bent met uw huidige seksleven maakt het niet echt uit hoeveel sekspartners u wel dan niet versleten heeft.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More