Ondergrondse vechtclub pakt uit met rauw Muay Thai vs Taekwondo gevecht (video)

Eventjes de regels nog eens overlopen.

De eerste regel van Fight Club is dat je niet praat over Fight Club. De tweede regel van Fight Club is dat je niet praat over Fight Club. De derde regel van Fight Club is vechten met z’n tweeën. De vierde regel van Fight Club is één gevecht tegelijk. De laatste twee regels lijken geen probleem te zijn voor de Zweedse vechtersbazen van het King Of The Streets vechtclubje. Maar er niet over praten lijkt in deze tijden waar men zelfs een onweerstaanbare drang heeft om de verteerde wienerschnitzel van eergisteren online te plaatsen, geen haalbare kaart.

De lotgevallen van de stoere kerels van K.O.T.S. zijn dan ook niet voor hen met een zwakke maag. Want deze Zweden rammelen graag tegen je Kötbullars alsof het een lieve lust is. En dit door wedstrijden te organiseren in ondergrondse parkings en waarin verschillende gevechtsstijlen aan bod komen.

Een Muay Thai expert-tegen een zwarte band Taekwondo? Het Muay Thai boksen bestaat uit een gevecht waarin alle lichaamsdelen gebruikt kunnen worden. Voor de armen zijn dat de vuisten en ellebogen. Voor de benen worden de voeten, het scheenbeen en de knieën als “wapen” gebruikt. Terwijl taekwondo vooral een vorm van zelfverdediging is, waarin snelle en hoge beentrappen centraal staan.

Wie als winnaar uit de bus komt, zie je hier beneden. Eén ding is alvast zeker, deze kerels steken steviger in elkaar dan een Ikea-kast.

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More