Onbedekte Bella Thorne: “Kijk, zonder Photoshop!” (foto’s)

Bella Thorne heeft zo haar onzekerheden over haar lichaam. Maar omdat iedereen die heeft, wilde ze toch dat haar stomende foto’s onbewerkt verschenen in GQ Magazine.

De meeste mensen doen het andersom, maar de fothoshoot van Bella Thorne voor de Mexicaanse GQ begint hoe ze volledig aangekleed in het bad zit en eindigt in haar blootje op een stoel.

Maar wat nog meer bijzonder is: Bella Thorne’s lichaam onderging niet eerst een airbrush, zoals dat gebruikelijk is voor dergelijke shoots. Bovendien vroeg ze uitdrukkelijk om de plaatjes niet meer met Photoshop te bewerken. “Ik heb mijn onzekerheden, over alles ongeveer. Dat is natuurlijk en menselijk. Maar wanneer mensen in de spiegel kijken, zien ze gewoon niet wat iedereen wel ziet. Weet dat het helemaal normaal is om jezelf onzeker te voelen. Ik wilde dat iedereen over hun onzekerheden sprak, zodat meer mensen in de wereld zouden weten dat ze niet alleen zijn.”

Wij keken naar Bella Thorne zonder Photoshop en zagen dat het goed was!

Een bericht gedeeld door BELLA (@bellathorne) op

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More