Olympische atleten moet in Tokio slapen op anti-seks-bedden van karton (video)

Geen wilde feestjes op de kamer.

In Tokio zijn ze niet alleen bang van ‘het virus’, maar ook van te veel gerollebol tussen de olympiërs. Met de strenge maatregelen is het schier onmogelijk om ‘grensoverschrijdend’ van bil te gaan in het olympisch dorp, maar ook in Japan kennen ze het spreekwoord dat het vlees zwak is.

Seks verspreidt corona, is de redenering en daarom hebben ze 18.000 bedden van karton in de kamers van het olympisch dorp gezet. Wie daar met zijn tweeën ‘vieze’ oefeningen doet, valt door de mand het bed.

De vraag is of de bedden ook brave gewichtheffers, of kogelstoters kunnen dragen. En, wie zegt dat pluimgewichten als langeafstandlopers toch niet ongestoord bij mekaar kunnen kruipen? Bovendien, heb je een bed nodig om je ding te doen?

Eerder liet het Olympische Comité weten dat de 14 condooms de man/vrouw die ze uitdelen niet bedoeld zijn om ter plaatse te gebruiken, maar als cadeautje voor thuis bedoeld zijn. “Het is niet de bedoeling dat atleten de condooms in het Olympisch Dorp gebruiken, maar om te helpen met het bewustzijn door ze terug naar hun eigen land te brengen”, klinkt het.

Rare jongens, die Japanners.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More