Oeps: Kylie Jenner blundert met Photoshop

Ofwel is haar heup uit de kom geschoten.

Dat de Kardashians er op hun social media graag beter uitzien dan ze eigenlijk doen, dat wisten we al. Neem nu Kim Kardashian. Op de foto’ s die zij verspreidt, zien haar billen er uit om op te eten. Talloze paparazzi waren er echter al getuige van, dat haar billen ‘in het echt’ nogal veel weghebben van een maanlandschap.

Velen vroegen zich af hoe Kims halfzus, Kylie Jenner, na haar bevalling zo snel weer aan haar zandloperfiguurtje geraakt was. Zelf vertelde ze dat dat vooral door veel te sporten en de juiste voeding kwam. Maar uit deze foto blijkt, dat Photoshop ook een belangrijke rol speelt bij haar postuur.

“Weekends in @calvinklein#mycalvinds#ad, zo schreef ze erbij. Haar volgers hadden echter niet zo veel oog voor haar Calvin Klein-spullen. Wel voor haar figuur. Het was namelijk nogal duidelijk dat er Photoshop-gewijs geknoeid was. “Wat is er aan de hand? Uw heup uit de kom geschoten?”, merkte één volger op.

Voor de lol hebben we ook nog wat ‘sexy foto’s door de jaren heen’ van Kylie Jenner toegevoegd.

1

Image 1 of 22

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More