Oekraïense Leanna Bartlett wil teder gekust worden

Kan voor gezorgd worden…

Geboren en getogen in Kherson, Oekraïne, heeft dit 34-jarig model een tiental jaar geleden de séparé, euh, het IJzeren Gordijn achter zich dichtgetrokken en ging ze op zoek naar warmere oorden en dollars. En waar kan je dollars verdienen door gewoon je ravissante lijf op het strand te gooien? Los Angeles!  

Daar waar 95 procent van de inwijkelingen na drie maanden opnieuw op het tarmac richting huis staan, is het voor deze knappe blondine wel gelukt de nodige fondsen binnen te halen om in de ‘City of Angels’ te blijven wonen. Met haar uniek Russisch accent rijft ze de ene na andere  modellen- en commercialopdracht binnen en heeft ze ondertussen een roedel van zo’n dikke drie miljoen volgers laten optekenen.

Om als man bij haar in de smaak te vallen hebben we wel wat tips kunnen ontfutselen. We weten dat ze valt op types zoals Ryan Gosling, houdt van sushi en dansen én ze helemaal wild wordt van tedere kussen. Of wij trekken op Ryan Gosling laten we in het midden maar de sushi en de horizontale Tango willen wij gerust leveren.

1

Image 1 of 20

Bron foto’s: Instagram

 

 

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More