Oekraïens politicus maakt afspraak met prostituee in het parlement (video)

Een volksvertegenwoordiger maakt afspraken over de prijs van een wip, maar wordt gefilmd.

Een parlement is de geschikte plaats om wat anders te doen dan om een land te besturen, zo blijkt.  Waar het in gelijk welk andere job verboden is je gsm te gebruiken, is dat in een parlement de normaalste zaak van de wereld.

Als men al aanwezig is, dan  zit men er vaak lustig op los te tokkelen. Bij ons gaf kersvers Minister-President Jambon het voorbeeld door Toy Blast te spelen vanop de eerste rij. Hij heeft overigens laten weten dat hij het spel gewist heeft.

In Oekraïne was het surfgedrag van een politicus iets minder onschuldig. Terwijl vooraan de debatten bezig waren, probeerde de 48-jarige Bogdan Jaremenko een afspraak te maken met een prostituee en een overeenkomst te bereiken over de prijs. De gehuwde man kon kiezen tussen 100 dollar voor een uur of 150 dollar voor twee uur.

Een cameraploeg wist in te zoemen op zijn scherm en verspreidde de beelden.

Het voorval heeft heel wat Oekraïens stof doen opwaaien en de oppositie vraagt zijn ontslag. De man is een lid van de partij van president Zelensky. De president en zijn partij boden hun excuses aan. Zelenski noemde het een “ondoordachte actie”.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More