Oei: WHO voorspelt nieuwe ‘pandemie’ in 2021

Al zou het volgens Erika Vlieghe pas voor 2022 zijn. Maar één ding staat zo goed als vast: van zodra de wereld van corona verlost is, zal een volgende ziekte ons parten spelen.

Het voorbije weekend kregen we te horen van Erika Vlieghe dat we nog niet aan de nieuwe patatjes zijn met het coronavirus. Volgens haar zullen we 2021 nog grotendeels in semi-gevangenschap doorbrengen omdat die supertoerist uit Wuhan nog steeds niet bij de lurven gevat zal zijn. “Maar 2022 wordt een gigantisch feestjaar”, zo liet ze nog weten.

Dat laatste heeft ze niet zelf verzonnen. De Amerikaanse arts en socioloog Nicholas Christakis liet namelijk enkele dagen tevoren al weten dat, wanneer we eindelijk onze vrijheid weer zullen terughebben, we dat uitbundig zouden vieren.

Volgens Nicholas zullen mensen, als ze straks weer mondmaskerloos mogen knuffelen met wie ze willen, minder gelovig worden, heel wat tijd aan hun ‘sociaal leven’ spenderen en meer geld uitgeven. En er zal volgens hem ook veel meer gefiguurzaagd worden, al dan niet buiten het echtelijke bed.

Bij de wereldgezondheidsorganisatie zien ze dat, in tegenstelling tot Erika Vlieghe, volgend jaar al aankomen. En vooral dat laatste vinden ze een probleem.

Gonorroe kan je krijgen door te vogelen zonder rubberen jasje, met iemand die besmet is met gonorroe. De symptomen bij de man zijn: pijnlijk plassen en etter die uit de tampeloeres druipt – vandaar ook de benaming ‘druiper’ in de volksmond.

Een mogelijke verschijning bij besmette vrouwen, is meer vaginale afscheiding. Maar het gros van de vrouwen heeft eigenlijk helemaal geen symptomen, en komt pas achter hun besmetting wanneer het gerief van hun vent begint te druipen.

Wanneer gonorroe niet behandeld wordt, kan dit bij zowel mannen als vrouwen leiden tot onvruchtbaarheid. Ook kan de infectie in de bloedbaan terechtkomen, met infecties in het hele lichaam tot gevolg.

Kortom: gonorroe is geen pretje. Aangezien het geen virus is maar een bacterie, kan het behandeld worden met antibiotica. Maar… de bacterie wordt alsmaar resistenter tegen antibiotica, en dus onbehandelbaar.

Tel die twee bij elkaar op, en we zitten volgens WHO met een groot probleem: 2021 zal volgens hen het jaar worden dat gonorroe zich massaal verspreidt over deze aardkloot.

Fladderaars en scheveschaatsrijders (m/v/x) doen het dus maar beter mét Pipi Vangkous, vooraleer ze het bij de WHO – en bij uitbreiding in Brussel en zo – in hun hoofd halen om ons maatregelen op te leggen. Drones met warmtecamera’s, of de arm der wet die op seksfeestjes binnenvalt om te controleren of er wel voldoende kwakvangers in huis zijn. En als blijkt dat er teveel in de honingpot geroerd wordt zonder zevengranenpanty: een volledig vogelverbod op straffe van boetes van 750 euro. Stel je voor…

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More