Oei, vervelend accidentje met gehuurde auto (video)

“Dit krijgen we niet uitgelegd.”

Wat er precies is gebeurd, is volgens een woordvoerder van de politie nog onduidelijk. “Ze kwamen aanrijden met een bloedsnelheid, crashten tegen de vangrail en zijn daarna volgens ooggetuigen te voet gevlucht.” Een ‘eenzijdig ongeluk’ heet zoiets in vaktermen. Een Lamborghini knalde om nog onbekende reden tegen de vangrail. De bolide bleek gehuurd en de twee inzittenden renden weg. Er werd onder andere met de Politiehelikopter naar hen gezocht. Het vrolijke duo zou zich later aangeven bij de politie. Ervaring kan je niet kopen, en ook niet huren (zo blijkt). Een roekeloze zware voet en een Lamborghini zijn niet compatibel.

De Lamborghini Huracàn LP610-4 Spyder in kwestie is flink beschadigd geraakt. Wat goed is om te zien, is dat die ‘twee sprieten’ achter de hoofdsteunen functioneren. Die schieten naar buiten als de auto dreigt overkop te gaan of hard crasht. Die hebben hun werk tenminste gedaan.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More