Oei, Eline De Munck werd gek en wulps van alle coronanieuws (foto)

En als er hier in Vlaanderen één welgevormde blondine is die ons zowat wekelijks kriekezot maakt, dan is het Eline De Munck wel.

Trek een krant open, of zet een radio aan, en je wordt overstelpt met corona-slechtnieuws. De druk op ziekenhuizen is nog steeds torenhoog. Er duiken varianten op die bestand lijken tegen vaccinaties. De derde golf is nog niet gedaan, en er komt al een vierde aan die vooral veertigers zal treffen.

Om maar te zeggen: het einde van corona(maatregelen) is wellicht nog niet in zicht, en dat drijft meer en meer mensen tot waanzin.

We veronderstellen dan ook dat het vele nieuws over corona – we kunnen niet zo onmiddellijk op iets anders komen dat maar herhaald blijft worden – dat Eline De Munck tot wanhoop dreef. “When you’re tired of listening the same news over and over again”, zo liet ze op haar Instagram weten. Met daarbij een foto waarop te zien is hoe ze op wulpse wijze op haar bed ligt, en blijkbaar al haar oude cassettes naar de filistijnen geholpen heeft.

1

Image 1 of 7

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More