O la la: Ella Leyers wordt bikinimodel

Zo, da’s eens wat anders dan de godganse dag liggen te clitsjoelen.

Ella Leyers trok in 2007 richting US of A, om er een theateropleiding te gaan volgen. Vijf jaar later kwam de dochter van muzikant Jan Leyers wederom naar huis, waarna ze acteerde in een aantal tv-reeksen.

We kennen haar ook als speelster van diverse typetjes in ‘Tegen De Sterren Op’, en ze is eveneens sidekick bij ‘De Ideale Wereld’. Tijdens ‘De Slimste Mens ter Wereld’ vorig jaar kwamen we te weten dat Ella een blonde beauty met brains is: ze hield het namelijk maar liefst achttien afleveringen vol.

Soit, een bezige bij dus. Maar er kan altijd nog wat bij. “Bikinimodel van de A… Zeeman”, liet ze op haar Instagram weten. “En voor zij die zelfs te cheap zijn om in de Zeeman te winkelen heb ik goed nieuws, want je kan deze bikini ter waarde van €6,99 namelijk winnen! Ik geef 2 pakketten weg in maat M met daarin een bikini en een tasje (haha Hollanders… ne zak dus), een blauw/geel getiedyed vissershoedje en een QR sweater.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More