Noorse Barbie toont haar twee grootste troeven open en bloot (foto’s)

Als ze de Nederlandse Barbie op elk gebied kan doen verbleken, dan weet je dat er wreed aan gesleuteld moet zijn.

Zo heeft Noorwegen ook ondertussen zijn eigen versie van de populaire Mattel-pop. De 36-jarige Sindy Starlet probeert al eenentwintig  jaar lang om eruit te zien als haar blonde idool. Je dacht dat Pommeline met haar 400cc aan humor al opviel? Wel, probeer dan eens 700cc aan soepuiers. Niet verwonderlijk dat deze juffrouw wil  meedingen voor de titel ‘grootste borsten van Noorwegen’. Starlet wilt haar inhoud namelijk nog opdrijven tot 3000cc.

Het begon allemaal toen ze als 15-jarige werd uitgelachen met haar 75A.  Daar hield ze dusdanig zoveel complexen aan over, dat de plastische chirurg haar beste vriend werd. De Barbie uit Oslo heeft ondertussen al duizenden euro’s gespendeerd om de ultieme perfectie te bereiken, wat dat ook moge zijn.

Ze heeft telkens twee dagen voorbereidingstijd nodig om de perfecte selfie te nemen. Als je onderstaande foto’s bekijkt vraag je jezelf af waarom, omdat het weinig om het lijf heeft.

Ze heeft dit jaar nog een bezoek naar Brussel gepland voor een borstconsultatie en om haar huidige maat te laten verdrievoudigen.  Misschien dat de bollen van het Atomium haar inspiratie kunnen geven?

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More