Noord-Koreaanse leider verbreekt wereldrecord verrijzen

Kim Jong-un ligt dan toch niet in een coma.

 

Kim Jong-un laat Jezus Christus ver achter zich als het op verrijzen aankomt. Dinsdag gingen er alweer geruchten over zijn mogelijke dood. Ten minste, bijna dood, want deze keer zou hij slechts in een coma liggen. Eerder dit jaar ging voor de zoveelste keer het gerucht dat hij de pijp aan Maarten Jong-un had gegeven en was hij wekenlang spoorloos.

Telkens zijn er dan speculaties over zijn opvolging en komt zijn zus Kim Yo-jong in beeld. Zij is momenteel minister van Defensie. Er wordt gefluisterd dat zij een los polleke heeft en dat ze na de machtsovername volgaarne met haar vingertje op het knopje van een een nucleaire raket zou drukken.

Yo-jong heeft de aaibaarheidsfactor van een reptiel en bezit dezelfde gestoorde genen als die van haar broer. Die nam geheel in het wit gekleed deel aan een politieke bijeenkomst en bewees daarmee dat hij niet met zijn luie krent aan het coma-meer lag. Zoals gewoonlijk werd er door zijn slippendragers aan tafel ijverig genoteerd.

Waarom zitten die kerels de hele tijd te noteren? En wat zouden ze opschrijven? Iemand een idee?

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More