Nooit meer bakken en braden op de festivalcamping: in deze tent is het altijd fris (video)

Je kent het wel: de ganse nacht feesten als de beesten op een festivalweide. Om nadien helemaal murw in je tent te kruipen.

Maar als de zon ‘s ochtends al op jouw zeildoek schijnt, voel je jezelf als een kreeft in kokend water. Met deze tent van Ohnana kan je echter fris en monter weer aan een nieuwe festivaldag beginnen. De Ohnana-tent is vervaardigd uit een speciaal dubbellaags polyester met reflecterende coating. Deze stof houdt de warmte buiten en de koelte binnen en zorgt er dus voor dat jij een heerlijke nacht hebt, en weer opgewekt kan beginnen aan de volgende festivaldag. Bovendien zorgen zorgvuldig geplaatste ventilatie-openingen ervoor dat er genoeg frisse lucht binnenkomt. Dus vaarwel drankwalm.

De Ohnana-tent is een koepeltent. Hierdoor staat de tent dus erg stevig en door de opvouwbare boogstokken kan hij ook compact worden opgeborgen of meegenomen worden. Er is zelfs opbergruimte voor je schoenen, zodat je jouw verovering niet moet euhm… verder veroveren in een modderpoel.

Voor 160 euro bestel je er al eentje. Het hoofd koel houden tijdens de komende hittegolf: alle beetjes helpen. 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More