Noodlanding vliegtuig wegens agressieve passagier (video)

Eén amokmaker ‘gijzelt’ een heel vliegtuig.

Wie vliegt, ergert zich wel eens een keer. Je ziet een familie met twee lastige kinderen opstappen en je denkt ‘het zal toch niet waar zijn’, maar jawel ze gaan in de rij voor je zitten. Daar gaat je voornemen om aan dat boek te beginnen dat al lang in de kast stond.

Maar het kan nog veel erger. Een Air France vliegtuig onderweg van Parijs naar New Delhi moest een noodlanding maken in de Bulgaarse hoofdstad Sofia omdat een of andere agressieve Indiër de boel verziekte. Naar verluidt zocht hij eerst ruzie met andere passagiers, daarna met het cabinepersoneel, om vervolgens op de deur van de cockpit te gaan beuken. Niet oké dus. Een passagier filmde enkel van zijn fratsen.  

Het is nog onduidelijk wat de man bezielde, maar hij zou herhaaldelijk de naam van de huidige minister-president van India, Narendra Damodardas Modi hebben geroepen. Waarom? We kunnen ons niet voorstellen dat we zomaar De Croo gaan lopen roepen in een vliegtuig.

De Indiër werd in Sofia uit het vliegtuig gezet.

Ondertussen was dit het radioverkeer tussen het vliegtuig en de luchthaven in Sofia.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More