Nonkel Jef geeft stemadvies (video)

Ivo Pauwels werd in augustus 80 jaar maar staat nog steeds op de planken, voornamelijk in zijn beroemde Nonkel Jef-plunje.

Tja… Als ik stop met werken, lukt het mij niet om m’n levensstandaard te behouden. Weet je hoeveel pensioen ik heb? 1.350 euro! Na 61 jaar carrière is dat lachwekkend. Gelukkig hou ik van mijn job en ben ik blij dat ik nog mooie rollen krijg aangeboden.” , verklaarde Pauwels onlangs in Dag Allemaal.

Wie weet, was dit één van de drijfveren om in de politiek te stappen en hierin verandering te brengen, want Nonkel Jef  maakt wat los in Heist-op-den-Berg. Als lokale N-VA kandidaat slaagt hij er om met zijn typetje de nodige aandacht te trekken. Ook als tachtiger heeft hij ondertussen zijn weg gevonden naar de social media.

Hier geeft hij alvast de nodige instructie hoe juist te stemmen op 14 oktober. Ach, een komiek meer of minder in de Belgische politiek, het valt nauwelijks op

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More