Nog 2 jaar te gaan met je iPhone 8

Apple staat erom bekend om na 5 jaar hun producten niet meer volledig te ondersteunen. Dit jaar gaat iPhone 7 naar de slacht en volgend jaar geldt dit voor de iPhone 8. Dit gebeurt wanneer een nieuw generatie wordt uitgebracht en de hardware van het product, dus de processor en het werkgeheugen aanzienlijk verbeterd worden. Door dat extra werkgeheugen zijn ze in staat om met IOS nieuwe functies te maken of oude functies te verbeteren.

De lancering van een nieuwe generatie iPhone vindt vaak plaats in dezelfde maand dat deze wordt aangekondigd. Vorig jaar was dit in oktober, maar de geruchten zeggen dat het dit jaar al in september mogen verwachten.

Net als altijd betekent dit niet dat je iPhone 8 dan niet meer zal werken, maar betekent alleen dat je iPhone geen beveiligingsupdates zal ontvangen, hierdoor wordt je iPhone steeds kwetsbaarder en kwetsbaarder en ook kan je niet genieten van de nieuwste IOS-versies. Gelukkig heb je nog even over van je iPhone 8 te genieten.

De iPhone 8 is al een tijd niet meer in de verkoop via platformen als bol.com of Coolblue, maar door de komst en populariteit van de refurbished markt zijn er wel weer een hoop iPhone 8’s in omloop, maar dan refurbished.

Zo wordt refurbished al een paar jaar populair en dat is ook best logisch eigenlijk. We zijn het veel te normaal gaan vinden dat smartphones tegenwoordig boven de 1000 euro kosten terwijl het veel goedkoper kan. Een iPhone 11 heb je nieuw voor € 692, maar refurbished al voor € 549. Je krijgt nog meer voordeel als je ziet dat je een iPhone 8 al voor € 199 hebt als je deze refurbished haalt. Zo wordt het in ene heel normaal om er gewoon een nulletje vanaf te halen.

Mocht je zelf een refurbished iPhone willen dan kun je altijd terecht bij een webshop als refurbished.be. Met een breed aanbod aan Apple producten kun je hier terecht voor je behoefte aan een iPhone 8, Apple Watch of Samsung Galaxy. Met een breed assortiment en 3 jaar garantie ben je verzekerd van een goede kwaliteit.

(Geschreven door Danny)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More