Nike ontkent het bestaan van de Satan-schoen

Een schoen van de duivel met een druppel menselijk bloed in de zool?

“Te walgelijk voor woorden!”

“Hoe kunnen jullie een schoen ontwerpen met zo’n satanische boodschap?”

“Dit merk wordt ook door kinderen gedragen!”

Het zijn enkele van de vele vernietigende reacties op de lancering van de ‘Satan Shoes’ door Nike. Doch Nike ontkent iets met de speciale sneakers te maken te hebben.

‘Speciaal’ is het minste wat je van de schoen van de duivel kan zeggen. Rapper Lil Nas X (21) zou in samenwerking met Nike een speciale sneaker hebben bedacht, waarvan de zool een druppel menselijk bloed zou bevatten. De schoen zou een remake zijn van een klassieke Nike Air Max uit 1997, maar dan met diverse Bijbelse verwijzingen naar de duivel. Er zouden slechts 666 paar van de exclusieve gymp op de markt komen. 666 is het teken van het beest. Bovendien staat er een bijbeltekst over de duivel geborduurd op de zijkant van de schoen. “Satan die als een bliksem uit de hemel valt.” En, last but least, op de onderkant van de schoen is de afdruk van een duivels pentagram te zien.

Indrukwekkend, maar waar?

Nike ontkent dat ze haar ziel aan de duivel heeft verkocht en laat weten dat ze geen enkele relatie hebben met rapper Lil Nas X.

Is het dan de duivel himself die uitpakt met deze stunt?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More