Nieuwe YouTube-trend: onderwater dingen uitpakken (video)

Pakjes openen terwijl de hele wereld meekijkt. Eerlijk gezegd: wij vinden er geen kloot aan. Maar de gemiddelde YouTuber-kijker blijkbaar wel.

Maar na het bekijken van een triljoen unboxing videos is er ondertussen sleet op het concept gekomen. Tijd om het gegeven een andere draai te geven dacht YouTuber Alex Frost en hij startte een nieuwe trend: wet unboxing. De term natte doos doet je misschien aan wat anders denken, maar helaas moeten we het hier wel heel letterlijk nemen. 

Frost dompelt drank en voedsel in een watertank en prutst vervolgens de verpakking los. Dit brengt tegelijkertijd een fascinerend als saai schouwspel teweeg. Net zoals de online filmpjes waarin puisten worden uitgeknepen, geven de wet unboxing video’s een onverklaarbare voldoening.

Maar ook alledaagse objecten als een fles shampoo moet eraan geloven.  Volgens de kenners maakt Frost handig gebruik van de ASMR-verslaving van vele kijkers. Dit staat voor Autonomous Sensory Meridian Response en is als het ware een orgasme in je hoofd dat je kunt krijgen door bepaalde auditieve of visuele prikkels.

Dat moet een gezellige, maar natte Kerstmis worden ten huize Frost.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More