Nieuwe serie ‘1985’ over Bende van Nijvel heeft nog topless vrouw nodig

In 1980 stappen een jonge vrouw, haar broer en zijn beste vriend in het avontuur van het volwassen leven. Vol goede intenties beginnen ze aan een beloftevolle toekomst, Inge als studente rechten bij de VUB, Marc en Franky als recruten bij de Rijkswacht. Maar in de jaren die daarop volgen verliest elk van hen zijn/haar onschuld en illusies. Net zoals heel het land zinken ze steeds dieper weg in het moeras dat men de Bende van Nijvel is gaan noemen.

In mei starten de opnames. Er zijn nog figuranten nodig. Zo is men nog op zoek naar een ‘oudere topless dame’ (vergoeding: 120 euro). Op basis van die figuranten is het mogelijk om de verhaallijn samen te stellen. Dat er verwezen zal worden naar Westland New Post (WNP) en de groep G is zeker.

Sommigen beweren zelfs (op fora over die Bende van Nijvel) dat de serie de geesten moet klaarmaken voor een proces tegen voormalige leden van die Bende. De serie zal immers op de VRT en de RTBF te zien zijn.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More