Nieuwe ingang voor villa van prinses Astrid kostte 7.245,04 euro

Villa Schonenberg van prinses Astrid heeft in 2019 een nieuwe ingang gekregen. Kostprijs: 7.245,04 euro. Verbouwingswerken in Ciergnon – waar het kasteel zich bevindt – liepen op tot 22.800 euro. In Villers-sur-Lesse (waar Albert en Paola een pastoriewoning hebben) werden beveilingswerken uitgevoerd voor ruim 20.000 euro.

De informatie staat in het laatste verslag van de Koninklijke Schenking over werkingsjaar 2019. De kosten werden immers gedaan door die Koninklijke Schenking. Deze heeft ook de imposante villa voor Astrid (hier op de foto) gebouwd op het domein van Laken. De villa bevindt zich naast ‘kasteel’ Stuivenberg (waar Fabiola woonde) dat vandaag verhuurd wordt aan Marnix Galle. Ook de villa van Laurent in Tervuren werd door de KS gebouwd. Laurent vond wel dat zijn zus meer kreeg dan hij. 

De Koninklijke Schenking (KS) heeft in 2019 een positief resultaat (winst) van ruim anderhalf miljoen euro behaald. Het volledige verslag van de KS is hier te lezen.

 

 

 

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More