Nieuwe Antwerpse NV Third Place krijgt 61.500 euro mee

Op 10 juni werd de NV Third Place opgericht door de NV Lammp en de BV 51N4E – HOLDING. Beide ondernemingen schreven elk in op de helft van de nieuwe aandelen.

De onderneming heeft als doel het nemen en houden van participaties in andere ondernemingen. Het aantal bestuurders is vastgesteld op 4. Het zijn Serge Hannecart, Michaël Peeters, Johan Anrys en de BV Harold Vermeiren.

Serge Hannecart ging volgens de rijkstebelgen.be in 1989 van start met zijn bedrijf Himmos dat hij later verkocht aan de Nederlandse bouwgroep Heijmans om het in 2010 terug te kopen.

Peeters is volgens een beschrijving op de website van Lammp ‘een echte digital native met roots in de analoge vastgoedsector. Hij is een fervent voorvechter van duurzaamheid door technologie. Naast zijn technologische know-how en technische input, leidt hij ook het team. Michael blijft Lammp voortdurend upgraden.’

Diezelfde dag werd ook de onderneming Maison No(o)rd opgericht door Third Place en 51N4E – HOLDING. Die eerste onderneming heeft als doel door middel van lidmaatschappen en het organiseren van evenementen, lezingen, feesten, seminaries en congressen een waardevol, crosssectoraal netwerk creëren waardoor aan recreatie en klantenwerving kan gedaan worden, alsook samenwerkingen en synergiën kunnen ontstaan.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More