Niet voor gevoelige kijkers (video)

“Nee, nee, nee, nee!”

Ken je dat grapje van die mensen met een lelijk gezicht? Je tapt de mop al zingend: “Ik heb een clubke opgericht met mensen met een lelijk gezicht.” vervolgens wacht je even met een veelzeggende stilte, om dan de te scoren met de pointe: “Ge zijt erbij, ge zijt erbij!” Behoorlijk flauw, maar wij vonden het grappig toen wij die voor de eerste keer hoorden. En, het past helemaal bij deze video.

Het is politiek niet correct om met lelijke mensen te lachen. Je krijgt dan gegarandeerd het verwijt dat je aan bodyshaming doet en je je zou moeten schamen. Maar wat doe je met die kerels van het filmpje? Menen die dat ? Of doen ze het ervoor? Je kan dan wel lelijk, zijn, maar je zo lelijk maken? Of mogen we dat alleen maar denken.

Achteraf zaten we met nog meer vragen waarop we het antwoord niet kennen. Wat bezielt deze kerels? Gaan ze door voor vrouwen? Zijn het prostituees.? En – last but least – raakt iemand hier opgewonden van?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More