Niemand is geïnteresseerd in huwelijk van Kobe (behalve misschien zijn vriendin en dan nog)

Gisteren was het de tweede aflevering van de Cooke & Verhulst Show op Play4. De eerste aflevering werd gered door Ben Weyts die grappig en interessant was, een verademing voor een politicus.

Ondertussen is Ben en stoemelings – zoals ze in Brussel zeggen – de sterkhouder van de Vlaamse regering geworden en van de N-VA. De eerste aflevering had ook snelheid. Het voordeel is dan dat de zwakke onderdelen – zoals een gast met zes mondmaskers – snel voorbijgaan.

Gisteren was Kobe Ilsen op bezoek. Ik weet dat de cafés gesloten zijn, maar dat is nog geen reden om de laatavondshow te veranderen in de toog van een café zonder bier. En stel dat het nu nog een gewoon café zou zijn, waar echte mannen over echte onderwerpen spreken zoals sport. Maar gisteren hadden Gert, James, Marc-Marie en Kobe het over bruidsjurken, verloofd zijn en huwelijken. Typische onderwerpen voor vrouwen en homoseksuelen.

Laat me onmiddellijk duidelijk zijn: ik heb niets tegen mannen die op mannen vallen, maar misschien moeten ze ook eens bedenken dat de meeste (toch nog altijd) andere mannen liever vrouwen zien en niet geïnteresseerd zijn in het model of de kleur van de bruidsjurk van de verloofde van Kobe.

In de wandelgangen van programma’s – niet noodzakelijk de Cooke & Verhulst Show – hoor je de vreemdste zaken. Niet al die zaken zijn waar, maar sommige wel. Toen ik gisteren het viertal aan tafel zag kirren, werd een en ander duidelijk.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More