Idioot van de dag (video)

Eeuwige roem wacht voor deze nieuwe, Belgische influencer.

Ah ja, influencers. Geen enkel woord uit de recente geschiedenis wil zo veel en tegelijk zo weinig zeggen als ‘Influencer’. Mensen die niet bepaald over vaardigheden of talenten beschikken maar wel als missie ‘beroemd worden’ hebben, overspoelen het wereldwijde web. Op zoek naar hun five minutes of fame gaan sommigen erg ver om het internet van hun meerwaarde te gaan overtuigen. De realiteit is dat het gros ervan na alles samen een jaar vaak niet meer zijn dan een slechte herinnering, waarvan nog sporen op kanalen à la Onlyfans terug te vinden zijn. Onze idioot van de dag is zo een aspirant-BV en we moeten het hem nageven, hij is erin geslaagd om op erg korte tijd erg bekend te worden. Of dat een goede zaak is, dat valt dan weer te betwijfelen. 

Nickxerr, een beetje BV heeft nu eenmaal een passende artiestennaam, heeft een Youtube kanaal-waar je kwalitatieve video’s terug kunt vinden. Zijn visie op actualiteit, educatie, economie en socioculturele onderwerpen deelt hij graag met zijn followers, of toch zo denken we. Zijn amateur gangstarap-taaltje is nauwelijks te begrijpen en zou misschien wel eens aan de basis kunnen liggen van het afschaffen van de dt-regel. Dergelijke gevallen zijn immers hopeloos. 

Samen met zijn possé, dienen allen uitgedost zijn als de betere budgetgangsters, trokken ze recent op urbex-trip. Je weet wel, die aparte hobby waar fotografen als echte ninja’s verlaten gebouwen binnenglippen om er prachtige foto’s te nemen. Nickxerr, druk bezig met zijn braaaa’s en zijn braddaaa’s had de hobby net heel even fout begrepen en dacht dat hij als urbexer de boel doodleuk mocht gaan slopen. In een 7 minuten durende video, die vaak flirt met ‘even pijnlijk als een nagel door je balzak duwen’ toont hij eigenhandig aan waarom influencers eigenlijk gewoon verspillen van plaats en zuurstof zijn. 

Het duurde dan ook niet al te lang vooraleer de urbexwereld ook lucht had gekregen van deze idioot en zijn exploten. Het werd hem vriendelijk (en soms ook heel wat minder vriendelijk) duidelijk gemaakt dat hij misschien best een ander tijdverdrijf zoekt. 

We willen Nickxerr natuurlijk graag een handje helpen in zijn zoektocht naar roem. Geniet dan ook van zijn bijdrage aan de maatschappij en vergeet niet dat dit onze toekomst is.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More