Nickolodeon-sterretje nu onherkenbaar en met gezichtstatoeages (video)

De 33-jarige Amanda Bynes heeft betere tijden gekend.

Van 1996 tot 2000 speelde ze als tiener in Nickelodeon-series als The Amanda Show en All That. Ook in allerlei speelfilms mocht ze opdraven, totdat ze in 2010 opeens besliste om te stoppen met acteren. Vanaf toen ging het alleen maar bergaf met miss Bynes.

Veelvuldig gebruik van drugs zorgde dat ze meer schroeven los had dan een tweedehandse Ikea-kast. Haar ouders lieten haar opnemen in een ontwenningskliniek en ook in een psychiatrische instelling , waarna de actrice haar vader beschuldigde van seksueel misbruik en dat vervolgens weer ontkende. Ondertussen let mama Bynes zorgvuldig op de centjes van haar dochter.

Maar de laatste tijd lijkt het stukken beter te gaan met ons Amanda. Ze studeerde vorig jaar af aan een modeschool en zou zich vooral richten op haar gezondheid. Ook lijkt ze opeens verloofd te zijn met een zeer betrouwbare figuur, als we op onderstaande foto mogen afgaan..

Liefde die ze maar al te graag visueel wil uitdrukken. Onlangs had ze al een groot hart laten tatoeëren op haar wang, daar is nu ook een klein ingekleurd hartje boven haar wenkbrauw bijgekomen.

Aan haar filmpje te zien, zijn we ook niet zeker of ze haar verlovingsring nu rond haar vinger gedaan heeft of in haar snuit heeft geduwd.

Of zou het voorbereiding zijn voor een sequel op haar hit uit 2006 She’s the Man? 

She’s te Marginaal?

View this post on Instagram

Repost

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

View this post on Instagram

Myloveispaul

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More