Neukpiet verpest Sinterklaasfeest met dildo

De Nederlandse uitgever Das Mag, die ook de romans van Lize Spit op de markt gooit, brengt de graphic novel De Neukpiet uit.

Het vreemde verhaal speelt zich af in een toekomstig Nederland. Er wordt een referendum gehouden over Zwarte Piet. De uitslag: weg met die ‘racistische karikatuur’. Onwaarschijnlijk, maar het gaat om fictie natuurlijk.

Evengoed houden de nodige Nederlanders – wel een minderheid in de toekomst – vast aan de traditie. De spanningen lopen zo hoog op dat een rassenoorlog dreigt.

De Neukpiet Anthony Moreno dan. Hij is eigenlijk een komiek en zegt alle stoute moeders graag zijn zak te willen laten zien en hun billen ervan langs te willen geven met zijn roe. Bij zijn merchandising doet vooral de 23 centimeter lange Neukpietdildo het goed. Moreno haat Zwarte Piet, maar zijn act als de Neukpiet valt vreemd genoeg vooral in de smaak in het pro-Pietenkamp. Het is een beetje vergezocht allemaal.

Neukpiet-scenaristen Ashar Medina en Gonzalo Fernandez komen uit de filmwereld en hadden liever een film gemaakt over hun Neukpiet. Misschien maar goed dat het maar een graphic novel werd.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More