Netflix zegt ‘njet’ tegen derde seizoen van ‘Iron Fist’

Ondanks het feit dat het tweede seizoen een opmerkelijke verbetering was, kwam Netflix met deze officiële verklaring op de proppen.

Marvel’s Iron Fist zal niet terugkeren voor een derde seizoen op Netflix. Iedereen bij Marvel Television en Netflix is trots op de serie en dankbaar voor het harde werk van de geweldige cast, crew en showrunners. We zijn de fans dankbaar dat ze de eerste twee seizoenen hebben gezien, en voor de samenwerking die we hebben gedeeld voor de serie. Ondanks dat de serie ten einde komt op Netflix: de onsterfelijke Iron Fist leeft voort“.

Dat ziet er niet goed uit voor ‘s werelds beste kung-fu krijger, al moeten de fans niet alle hoop opgeven. Volgend jaar lanceert Disney haar eigen streamingdienst met al een deel Marvel-superheldenseries in de pijplijn. Zo krijgen de Scarlet Witch en Loki, met in de hoofdrollen Elizabeth Olson en Tom Hiddleston, hun eigen spin-off serie. Fans hopen dus dat Disney de superheld met gloeiende vuist nieuw leven zal inblazen.

Zoniet, kan hij nog steeds een cameo doen bij Jessica Jones en Luke Cage, die beiden wel groen licht hebben gekregen voor een derde seizoen. 

Acteur Finn Jones, die de rol van Iron Fist vertolkt, liet zich uit over het einde van zijn serie op Instagram. “Met elk einde komt een nieuw begin. Ik heb een gigantische hoeveelheid liefde en respect voor de mensen die bezig waren met de laatste twee seizoenen.”

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More