Een kijkje nemen in een villa van 165 miljoen euro (video)

Makelaar Ryan Serhant kennen we van het tv-programma  Million Dollar Listing, waar hij de meest dure en exclusieve woningen van de hand probeert te doen.

Tijdens zijn doortocht in Californië liet hij zijn 800.000 volgers kennismaken met één van de duurste villa’s van Los Angeles.. Serhant omschreef het nadien als het achtste wereldwonder. De villa bevindt zich in het exclusieve Bel Air. Zonder de Fresh Prince weliswaar. 

924 Bel-Air Road is een woonst van 3.530 vierkante meter met twaalf slaapkamers, eenendertig badkamers, zwembad, bowlingbaan, bioscoop met veertig zitjes, vijf bars, drie keukens, een enorme garage, massagesalon en een paar luxe terrassen.  Het stond eerst te koop vorig jaar voor 220 miljoen euro, maar nu heeft de eigenaar er een stuk van af gedaan en de prijs verlaagd naar 165 miljoen. 

Het spreekt vanzelf dat deze aankoop niet weggelegd is voor het plebs. Hebben we ook al gezegd dat er een helikopterplatform is, met helikopter inbegrepen?

Voor zij die toevallig al drie keer de Euromillions gewonnen hebben.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More