Neem eens een kijkje binnen in het hoogste woongebouw van Dubai (video)

Wij zeggen:  hoogste gebouw ter wereld. Jij zegt: Burj Khalifa.

Yep, jij hebt 100 procent gelijk. Maar bij de Burj Khalifa zijn de 37 bovenverdiepingen allemaal kantoorcomplexen. Terwijl de Princess Tower in Dubai met haar 414 meter hoog alle bovenverdiepingen bewoonbaar zijn: dat maakt het dus het hoogste woongebouw van het land.

Met 107 verdiepingen en een oppervlakte van 37.410 vierkante meter herbergt het maar liefst 763 luxe-appartementen, waaronder een-, twee-, drie- en vierslaapkamer appartementen en penthouse appartementen met uitzicht op de Palm Jumeirah.

De appartementen in de Princess Tower worden verkocht voor een gemiddelde van ongeveer 2.300 dirham (500 euro) per vierkante meter. Dat is de moeite, maar deze mastodont heeft dan ook twee miljard euro gekost.

Hoe hoger je woont in het gebouw, hoe meer je moet afdokken. De prijs van een penthouse met twee woonkamers, vijf slaapkamers, zeven badkamers, een kantoor en inclusief schoonmaaksters is ongeveer 2.2 miljoen euro. Huren is ook mogelijk en dat voor ongeveer 12.000 euro per maand.

Duizelingwekkende prijzen allemaal, maar je krijgt er wel iets voor terug: een winddetectiesysteem dat ervoor kan zorgen dat je niet het balkon op kunt als het te gevaarlijk is, verschillende zwembaden, jacuzzi’s, sportschool, kinderopvang en eventruimtes. De penthouses zelf zijn pure luxe, zoals je in het volgende filmpje kan zien.

En natuurlijk niet vergeten, het mooiste uitzicht ter wereld.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More