Neem eens een 4K-kijkje in het allereerste Super Nintendo World-pretpark (video)

Onze pretparken zien af.

De schulden stapelen zich op en de bezoekers moeten thuisblijven. En ondertussen wil iedereen van deze corona-achtbaan af. In Japan heeft het virus ook goed huisgehouden, maar de maatregelen zijn er nog ziet zo drastisch als bij ons.

Van de eet- en drinkgelegenheden, karaokebars, fitnessclubs, theaters, musea, tentoonstellingen, enzovoort wordt verwacht dat ze sluiten om 21 uur. Drukke plaatsen vermijden en afstand houden, maar voor de rest is de Japanse vrijheid wat aantrekkelijker dan bij ons.

Zo mag ook het gloednieuwe Super Nintendo World in Universal Studios Japan in Osaka netjes openblijven. En wat een geluk, want dit kleurrijke attractiepark is een technologisch hoogstandje en een echt bucketlist-item voor elke Nintendo-freak.

Daag je je vrienden uit tot een potje real-life Mario Kart, stap je aan boord van een attractie in Yoshi-thema en eet je een burger met uitzicht op Mushroom Kingdom. Met de Power-Up polsband, die gekoppeld is aan een app, verzamel je net als in Super Mario-munten tijdens verschillende spellen en uitdagingen.

Wanneer je namelijk drie sleutels weet te verzamelen, krijg je toegang tot een geheime locatie, waarbij een episch gevecht met Bowser Jr. tot de slotfinale behoort.

Kortom, 408 miljoen euro goed besteed.

Dus best nog even afwachten om die loodgietersnor af te scheren…

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More