Nederlandse schone: “Geld verdienen zonder naakt hoeven te gaan”

Ken je Esmé Cordus nog, de Nederlandse schone? Zij ging opnieuw in haar blootje voor Playboy, maar ze vond ook een uitstekende verdienste zònder per se naakt te hoeven gaan.

Esmé Cordus verscheen een tijdje geleden in de Nederlandse Playboy, en wij hadden een gesprek met haar waarin ze uit de doeken deed dat ze dubbelpikante feestjes organiseert.

Ook in Tsjechië zijn ze blijkbaar helemaal weg van haar: ze schopte het namelijk tot de Playboy-cover aldaar. En daarin doet ze iets bijzonders uit de doeken:

“Instavidz is de mainstream-versie van OnlyFans. Geld verdienen met datgene waar ik van hou, was nog nooit zo makkelijk. Het is een gloednieuw social-mediaplatform, waar iedereen video’s over allerlei onderwerpen kan posten. Bovendien word je ervoor betaald. Zet gewoon een prijs op je post en de rest gebeurt automatisch. Ze hebben een erg gebruiksvriendelijk platform, erop registreren is simpel”, klinkt het.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Esmé (@model_esme)

“Het netwerk is bovendien niet alleen voor – mannelijke of vrouwelijke – modellen: werkelijk iedereen kan er zijn ding doen.”

“Wat voor bedrijf, nevenberoep of hobby je ook hebt: je kan het promoten op Instavidz, en je zal de populariteit zien groeien en er nog goed aan verdienen ook. Zelfs in deze coronatijden kan je aan de ganse wereld tonen wat je kan of doet. Ben je een model, zakenman of -vrouw, leraar, influencer of wat dan ook? Neem je video op, post hem en ontvang centjes. Instavidz is dé manier om je netwerk next level te brengen en snel geld te verdienen. Enfin, zo werkt het toch voor mij.”

Da’s geweldig voor Esmé natuurlijk. Tijdens ons vorig gesprek gaf ze al aan dat ze ‘dankzij’ corona niet meer zo veel werk heeft momenteel.

Er zijn ook heren en vooral dames die met OnlyFans bakken geld verdienen. Maar zij hebben het de laatste tijd niet zo makkelijk, want het platform pas zijn spelregels de laatste tijd geregeld aan – en hier en daar sneuvelt een account vanwege het niet volgen van de niet zo duidelijke regels.

Bij Instavidz zijn de regels klaar en duidelijk, en het is nog bijzonder gebruiksvriendelijk ook. Je uploadt je video, kiest je categorie en wordt betaald in CreditZ – één credit is één euro. Ook voor zij die toch naakt willen gaan – of zien – is er een categorie voorzien, goed verborgen voor de jeugd.

Wat die jeugd betreft: jong en oud kan centjes verdienen op Instavidz. De minimumleeftijd is tien jaar, maar minderjarigen doen dit uiteraard wel onder de vleugels van hun ouders.

We vroegen Clo Willaerts, Digital Marketing Expert en schrijfster van verschillende boeken over het onderwerp, wat zij van Instavidz vindt: “Eindelijk is er een manier om met video’s geld te verdienen zonder naakt te moeten gaan”, klinkt het.

Ga je voor visibiliteit? Ga je voor likes? Of ga je voor visibiliteit, likes én inkomsten? De ideale keuze? Die wordt in onderstaande video uitgelegd.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More