Nederlands modemerk Black Bananas nu op veroveringstocht in België

Er blijkt uit een akte van 15 juli dat een vennootschap werd opgericht. Oprichter is de onderneming naar Nederlands recht Black Bananas Clothing, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel sinds 23 juni 2006.

De opgerichte onderneming is Black Bananas Clothing Belgium in Antwerpen. De vennootschap heeft tot voorwerp de klein- en groothandel, de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging en commissiehandel, de opslag, distributie, promotie, verwerking, herstellen van alle textiel-, confectie-, leder-, en kledingwaren in de meest ruime zin van het woord, dit ook voor alle aanverwante artikelen zoals daar zijn: sierraden, schoeisel, reisuitrusting en zo meer, dit zowel voor nieuwe als voor tweedehandse goederen.

Hij ziet zichzelf niet als modeontwerper, eerder als grafisch designer, maar het modelabel van Wesley Balnikker, Black Bananas, gaat als een speer. Bekende zangers en sporters worden er regelmatig in gezien en in winkels is het merk niet aan te slepen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More