Nederlands koppel looft beloning uit voor tip over deze gestolen klassieker (foto’s)

Hij zou ook in ons land kunnen zitten, want ze wonen maar net over de grens.

De eigenaars kochten de Mercedes 280 SE cabriolet uit 1970 zo’n anderhalf jaar geleden als restauratieproject. Die restauratie was zo goed als klaar, toen de wagen in de nacht van 30 september op 1 oktober bij hen thuis gestolen werd. Zelf hebben ze niks gemerkt, enkel geconstateerd dat de wagen op de eerste dag van oktober weg was. Ze vragen zich af of er mensen in Gastel, net over de Belgische grens bij Hamont-Achel, iets gezien hebben.

Omdat Frank en Brigitte Lagarde dat de auto eventueel verscheept zou worden, contacteerden ze ook al de havens van Antwerpen en Rotterdam om de boel in de gaten te houden.

Het koppel zou de wagen echt heel graag terug willen. Diegene die de gouden tip kan geven, willen ze belonen met 15.000 euro. De wagen is een slordige 100.000 euro waard.

Enkele karakteristieken: de auto heeft een donkerblauw exterieur en cabriokap en een caramelkleurig interieur. De auto is voorzien van een automaat met vloerpook – bij Mercedes bestaan er ook auto’s met de pook aan het stuur, airconditioning, getint glas, elektrische ruiten, hoofdsteunen (in die tijd nog een optie), armsteun, een radio van het merk Blaupunkt en een stuur van Nardi.

Wie toevallig weet waar de auto zich bevindt, die kan dat hier melden.

1

Image 1 of 4

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More