Natalia krijgt bakken kritiek op haar trip naar Barbados

“Ik wens alle haters toch nog veel warmte toe.”

Artiesten hebben hebben het zwaar te verduren gehad het afgelopen jaar. Optreden was onmogelijk en dat had zo zijn gevolgen. De kleine vissen zullen het financieel wellicht niet halen. Maar ook voor de grote jongens en meisjes zoals Natalia, moest er een en ander worden bijgesteld. Het valt, psychologisch gesproken, blijkbaar niet mee om plots als onbelangrijk te worden weggezet en tot het gewone leven worden gedwongen.

Nuja, echt ‘gewoon’ is Natalia nog niet. Niet iedereen kan zich een vakantie naar Barabados permitteren en niet iedereen vindt dat hij/zij daar niet op aangesproken mag worden als reizen sterk wordt afgeraden. Natalia veroorzaakte dan ook een storm van kritiek op sociale media.

”Natalia wist dat ze kritiek zou krijgen, maar omdat Barbados een groene zone was, en ze dus niks verkeerd deed, trok ze zich daar niks van aan”, zegt haar manager Stijn Peeters in ‘Dag Allemaal’.

Natalia zelf reageert op haar Instagram. “Wat is het bevredigend om een open mind en open hart te hebben”, schrijft ze. “We zijn allemaal anders en soms komt dat bij mensen verkeerd of gewoon anders binnen. So be it. Ik wens alle haters toch nog veel warmte toe, ook al wil ik hun dumbass soms naar de maan schieten.”

En daar zit het ‘m juist, zijn we allemaal anders of allemaal hetzelfde? Blijkbaar heeft Natalia het toch niet écht helemaal begrepen dat we allemaal in dezelfde boot in dezelfde storm zitten.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Natalia Druyts (@nataliamusic)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More