NASA-wetenschapper verklapt: “Waarschijnlijk bezochten aliens onze aarde”

In het rapport dat hij opstelde, pende hij ook neer dat NASA eigenlijk veel intensiever naar buitenaards leven zou moeten zoeken dan het nu doet.

NASA investeert al lang in SETI, wat staat voor Search for extraterrestrial Intelligence, ofwel buitenaards intelligent leven. Professor Silvano P. Colombano moest daar een rapport over maken, en kwam tot de conclusie dat NASA eigenlijk een tandje zou moeten bijsteken.

“De kans is groot dat de aarde al bezocht werd door aliens,” zo stelt hij. “Er zijn immers heel wat UFO-waarnemingen die niet kunnen worden verklaard. Wetenschappers moeten meer openstaan voor de mogelijkheid van buitenaardse bezoekers.”

Hoe die aliens eruit zien weet hij niet. Wel weet hij dat dit helemaal anders zou kunnen zijn dan we vermoeden. “De buitenaardse intelligentie die we zouden kunnen vinden, en die ons zou kunnen vinden – als dat nog niet het geval is – is misschien niet geproduceerd door op koolstof gebaseerde organismen zoals wij.”

“Heel wat mensen denken dat interstellair reizen onmogelijk is. Het is goed mogelijk dat er elders buitenaardse wezens leven, van een beschaving veel ouder dan de onze. Vijfhonderd jaar geleden konden de mensen zich niet voorstellen dat er vijfhonderd jaar later auto’s zouden zijn die zelf kunnen rijden, om maar iets te noemen. We kunnen dus niet voorspellen wat voor technologische evolutie we over duizend jaar gemaakt zullen hebben. De snelheid van het licht beschouwen wij als een onbreekbare barrière, maar voor een beschaving die duizenden jaren verder staat dan ons, is het dat misschien niet.”

“Recent hebben we met onze ruimtetelescoop Kepler ontdekt, dat er nog aardachtige planeten zijn. We zouden eigenlijk moeten onderzoeken of er daar ook leven is. Er kan leven ontstaan zijn in vergelijkbare omstandigheden als de onze.”

Nog volgens de professor zijn er niet alleen de onverklaarbare UFO-waarnemingen die geregeld voorkomen. Er worden vanuit de ruimte ook geregeld signalen opgevangen waarvoor ze geen verklaring vinden.

“Als we nu eens gewoon zouden aannemen dat de kans groot is dat er buitenaardse intelligenties bestaan, die allicht de aarde al bezochten, dan zouden we ook de zoektocht van NASA naar buitenaards leven serieuzer kunnen nemen, en intensiever op zoek gaan.”

Dat er heel wat mensen zijn die ze zien vliegen, bewijst onderstaande video: een verzameling UFO-waarnemingen van de voorbije maand. Al zitten er ook bij waarvan we overtuigd zijn dat er een gewone, aardse verklaring voor is…

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More