Nanoe Vaesen: “Ik ben een echt snelheidsduiveltje”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

We kregen al meermaals de vraag van lezers: kan Nanoe niet eens P-babe van de maand zijn? Onder het motto ‘u vraagt, wij draaien’ (soms toch) stellen wij je voor: P-babe van de maand februari, Nanoe Vaesen.

En aangezien we al meermaals met haar spraken, schotelden we haar enkele knotsgekke vragen voor.

Stel dat je dringend een operatie moet ondergaan, kies je dan voor een chirurg met een flink stuk in zijn kraag, of liever één die eigenlijk geen diploma heeft?
NANOE: “Liever dan iemand die geen diploma heeft. Er zijn mensen die veel kunnen en ambitie hebben, die soms nog meer kunnen dan iemand met een diploma.” 

Wat lijkt je het leukst: kunnen vliegen of onzichtbaar kunnen worden?
NANOE: “Dan kies ik onzichtbaar kunnen worden. Ik ben een heel nieuwsgierige en als je dan ergens kan zijn en alles kan mee volgen terwijl niemand je ziet.: dat is toch super haha! Geef mij dan maar een snelle auto, dan kan ik ook nog eens vliegen ook.”

Gedachten van anderen kunnen lezen, of tijdreizen?
NANOE:
“In de tijd kunnen reizen. Zeker in deze tijden. Er is veel onzekerheid en ik zou bijvoorbeeld weleens willen zien wat er zich in de toekomst zou afspelen. Ik wil vaak graag weten wat er komt, zo kan ik ook altijd de juiste keuzen maken bijvoorbeeld. Of de dingen voor zijn? En ja weten wat er komt haha, de nieuwsgierige ikke. Zou zalig zijn.”

Een nachtje op stap met een engel, of met een duivel?
NANOE: “Sowiezo een avondje met de duivel! Geef mij maar avontuur en een spannende avond.”

Een bad boy, of een brave jongen?
NANOE: “Eerlijk, liever een brave jongen. Die bad boy-periode is voorbij. Ik ben ondertussen wel op het punt gekomen om met iemand iets op te bouwen. Dat neemt niet weg dat ik nog altijd warmbloedig kan zijn en leuke video’s kan maken, maar dan enkel wel met mijn geliefde.”

Doggy of missionaris?
NANOE: “Op zijn hondjes, zo gaat die lekker diep en raakt die de goede plekjes.”

Een lekker klinkende Porsche, of een milieuvriendelijke Tesla?
NANOE: “For sure, een heerlijk klinkende Porsche. Letterlijk vandaag een Porsche GTS 4.0 besteld! Wow, kippenvelmomentje toen hij de motor startte, zalig. Ik heb wel iets met auto’s. Ik ben ook echt een snelheidsduiveltje… maar wel als het kan! Sorrynotsorry.”

(MUAH: Shari Parmentier, locatie: Urban Jungle Garden)

1

Image 1 of 6

Voor onze abonnees hebben we ook nog een reeks zwoelere foto’s:

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More