Naaktkalender zoekt dringend mannen met rood (schaam)haar

Doemme toch hé! Als de roodharigen onder ons al niet gratis naar de film mogen, krijgen ze nu de kans om het lustobject te worden van duizenden hitsige dames. Je krijgt er spontaan zin in om je hoofd in een kom tomatensoep te dippen.

Vorig jaar was de naaktkalender van RedHot100 een gigantisch succes.  Daarom willen ze nu nog een stapje verder gaan. Laten zien hoe sexy rood schaamhaar kan zijn, namelijk.

De kalender begon trouwens als een speciaal kunstproject met als bedoeling de negatieve stereotypen rondom rood haar de kop in te drukken en aan te tonen dat roodharigen ook sexy kunnen zijn. Maar dat wisten we al. 

Wat zoeken de makers precies? Wel, twaalf sportieve mannen met rood haar. Niet alleen op het hoofd, maar ook tussen de benen, dus nog even wachten met die scheerbeurt. Aanmelden kan door een foto van je gezicht en lichaam te sturen naar de Instagrampagina van de organisatie. Wel moeten de mannen op 18 of 19 augustus een uurtje in Londen zijn voor een fotoshoot.

Schaamrood krijgt zo weer een heel andere betekenis.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More