‘Naakte’ realityster zet treinstation op stelten (foto’s)

Ze wilde d’r ex laten zien wat-ie nu moet missen.

Chloe Ferry is een drieëntwintigjarige Britse deerne die in Brexit-land al in diverse realityshows te zien was. Samen met haar vriendin Sophie Kasaei spoorde ze naar de luchthaven, om daar een vliegtuig richting Ibiza te nemen.

Haar outfit zorgde er echter voor dat alle ogen op haar gericht waren tijdens die trip. Er werden smartphones bovengehaald en hier en daar liep een gapend heerschap pardoes ergens tegenaan. Kortom: het station stond op stelten. Ze droeg een lycra jumpsuit die als een slangenvel om haar weelderig gevormd lichaam zat. Die was ook nog eens vleeskleurig, zodat het leek alsof ze in haar blootje rondliep in het treinstation.

Kasaei maakte er enkele foto’s van, om die vervolgens op het wereldwijde web te gooien. Chloe zit er niks mee in dat de beelden nu de wereld rondgaan: “Nu ziet mijn ex tenminste wat hij moet missen”, klinkt het. Die ex is Sam Gowland, die haar een slordige maand geleden de bons gaf.

2

Image 2 of 3

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More