Naakte Dua Lipa raakt de juiste snaar (foto)

Het is even afkicken voor onze wereldsterren.

Al meer dan een maand geen schreeuwende fans meer en zo. Ze vervelen zich steendood in hun miljoenenvilla’s en komen stilaan tot het besef dat wereld niet rond hun gat draait.

Al willen wij wel eens gerust rond het prachtige achterwerk van de Kosovaars-Britse zangeres van Albanese afkomst Dua Lipa draaien. De Don’t Start Now-zangeres bevindt zich momenteel in Londen waar ze samen met haar vriend, het jongere broertje van Gigi en Bella Hadid, Anwar Hadid, in quarantaine zit.

Dua plaatste de afgelopen tijd Insta-foto’s die haar fans een kijkje geven in het leven van het koppel in deze bizarre tijd. Deze week postte de zangeres verschillende nieuwe foto’s waarop te zien is dat ze een nieuw kapsel heeft.

Ook slaagde ze er nog in om een shoot te doen voor de mei-editie van Elle USA.  Een naaktportret samen met een gitaar, meer moet dat soms niet zijn.

In het interview geeft de 24-jarige zangeres toe dat ze al een maand niets anders doet dan samen met haar vriend bingewatchen. 

Tja, opgesloten zitten tussen vier muren, een maand lang, met deze prachtige dame is nu ook weer niet het einde van de wereld.

View this post on Instagram

NME Magazine shot by @hugocomte

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

View this post on Instagram

🧡💚🧡💚

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More