Naakte dochter maakt Hilde Van Mieghem woest (foto’s)

How low can you go?

‘t Is nogal iets geweest, met die Telefacts-aflevering over de zaak De Pauw. De aflevering werd eerst met veel tromgeroffel aangekondigd, maar valt nu niet meer te herbekijken. Ze werd namelijk weer offline gehaald op vraag van productiehuis Woestijnvis. VTM had namelijk helemaal geen toestemming gekregen om bepaalde fragmenten te gebruiken.

Eén van die fragmenten komt uit de film ‘Loft’, waarin Marie Vinck in haar evakostuum te zien is. De moeder van Marie Vinck, Hilde Van Mieghem, vond die beelden ongepast, zo liet ze via Twitter weten: “Hoe smerig, vuil en creepy ook om mijn dochter naakt op te voeren in een programma dat over seksueel grensoverschrijdend gedrag gaat!”

Van Mieghem heeft daar wel een punt natuurlijk. Wat ze bij Telefacts wilden aantonen is, dat Marie Vinck daar in haar blootje rondliep en Bart De Pauw – de scenarist van de film – nooit een vinger naar haar uitstak. Heel wat Twitteraars zijn het met haar eens, dat het gebruik van die beelden behoorlijk ongepast was.

Nu we toch over Marie Vinck bezig zijn: de knappe brunette deed ook ooit een shoot voor P-magazine:

1

Image 1 of 13

(Foto boven: Filip Naudts)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More