Naakte betoogster daagt militairen uit (video)

‘t Schijnt de laatste tijd plezant te zijn in Portland.

Sinds de dood van George Floyd, wordt er zowat dagelijks geprotesteerd. Omdat het er geregeld uit het handje liep, stuurde Donald Trump twee weken geleden paramilitairen naar Portland, ‘om monumenten en gebouwen te beschermen’.

Die zorgden echter niet voor het gewenste effect. De camouflagepakken werken als een rode lap op een stier voor de demonstranten, en vaak wordt er op gewelddadige wijze geprotesteerd tegen… politiegeweld. Maar die militairen laten zich natuurlijk niet doen en kloppen terug.

Het gevolg? Een avondje betogen tegen politiegeweld én tegen militairen in Portland, eindigde voor sommigen al in het ziekenhuis.

De betoogster in onderstaand filmpje heeft het eveneens niet zo voor de militairen. Maar in de plaats van de lopen schelden of met stenen te smijten, daagt ze de mannen in camouflagepakken uit in d’r blootje. De militairen pogen haar op afstand te houden door met projectielen met pepperspray te schieten.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More