Na Wonder Woman pakt DC uit met nieuwe superheldin

DC Extended Universe wil het succes van Wonder Woman nog eens overdoen met Black Canary. Ze zouden zelfs al een gepaste actrice in gedachte hebben.

In Hollywood was men tot voor kort bang van sterke supervrouwen. Maar de succesvolle film van Patty Jenkins gaat daar waarschijnlijk verandering in brengen.

Marvel is al een tijdlang koploper als het op superhelden aankomt. Maar bij DC zitten ze ook niet stil. Ze hebben namelijk alweer een volgende heldin gevonden: Black Canary.

Katheryn Winnick, die bij ons bekend is als Lagertha in de populaire serie Vikings, zou wel eens de gelukkige kunnen zijn. Ze had al laten vallen dat ze graag Black Canary zou willen spelen. Op haar Instagram liet ze weten dat er meer informatie zal volgen tijdens de San Diego Comic Con van dit jaar.

Black Canary zagen we  zestig jaar geleden voor het eerst in een bijrolletje, maar het was al snel duidelijk dat vele striplezers de dame hadden opgemerkt. Op een bepaald moment maakt ze ook deel uit van Justice League en is ze zelfs heel ‘close’ met Green Arrow.

In het begin van haar stripcarrière heeft Black Canary geen superkrachten. Ze kan vooral een stevig robbertje vechten. Tegenwoordig heeft ze wel een superkracht gekregen. Met een ultrasonisch geluid kan ze haar vijanden uitschakelen. Binnenkort in de cinema te zien!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More