“Na trio vond ik mijn man te klein geschapen”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

P-magazine vroeg aan honderd Vlaamse vrouwen: wat is het allerstoutste avontuur dat je ooit meemaakte? Niet al die vrouwen antwoordden, maar zij die wél antwoordden, die laten we vanaf nu geregeld op zondag aan het woord.

N. is een leukogende blondine van halverwege de dertig, van het Oost-Vlaamse platteland. Een jaar of vijf geleden liet haar man haar voor het eerst weten dat hij graag eens een triootje wilde beleven, met nog een man erbij. Misschien was dat toch niet zo’n goed plan. Pas twee jaar geleden besliste N. haar echtgenoot zijn zin te geven, maar dat liep een beetje anders dan meneer had verwacht…

“Ik kreeg met O. een relatie toen ik achttien was, hij was op dat moment tweeëntwintig. Ik gaf hem mijn toen dierbaarste bezit cadeau: mijn maagdelijkheid. Vier jaar later besloten we te trouwen, en nog eens vier jaar later kregen we twee kinderen, een tweeling.”

“Desondanks drukte met werk en zo, hebben we altijd de nodige tijd voor elkaar gemaakt. Intimiteit is altijd heel belangrijk geweest binnen onze relatie. Daarbij hielden we het ook vaak spannend. Maar toen mijn man zei dat het zijn fantasie was om te zien hoe ik een andere man bevredigde, was dit aanvankelijk wel een brug te ver voor mij.”

“Maar hij bleef maar aandringen, en uiteindelijk ging ik overstag. We zochten een wildvreemde door middel van een zoekertje op een gespecialiseerde site, en we legden in onze advertentie er de nadruk op dat het onze eerste keer was, en dat er misschien niet al te veel te verwachten viel.”

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More